Cinquena victòria consecutiva de l'Handbol Sant Cugat que es manté colíder de la categoria

Els santcugatencs s'imposen 22 a 31 al Mataró en un partit que han dominat des de l'inici

L'Handbol Sant Cugat encadena cinc triomfs seguits / Font: Cugat Mèdia

Handbol

Publicat el 21/nov/20 per Victor Cordoba

L'Handbol Sant Cugat aconsegueix mantenir-se colíder gràcies a la victòria (22-31) a la pista del Mataró en la vuitena jornada del grup D de la Primera Divisió Estatal masculina. L'equip liderat per Andrei Xepkin aconsegueix així la cinquena victòria consecutiva, situant-se amb 13 punts, els mateixos que l'Esplugues i el Sant Quirze, al capdamunt de la classificació. Els santcugatencs han estat tot el partit per davant i la superioritat ha estat constant.

El partit ha començat amb força igualtat i cap dels dos equips assolia una diferència important. Així ha estat fins que els d'Andrei Xepkin s'han posat 7-10 i, a partir d'aquí, ha començat el control santcugatenc. Els instants inicials havien estat força travats, però el partit s'ha dinamitzat i han aparegut oportunitats al contraatac. Els locals no han aguantat el ritme del Sant Cugat, que han arribat al descans amb avantatge (12-16).

No ha estat fins a la segona meitat que el Sant Cugat ha començat a passar més per damunt del Mataró. A la represa, els vermell-i-negres s'han posat ràpidament sis punts per sobre i a partir d'aquí s'han dedicat a gestionar la diferència i, de tant en tant, ampliar-la. El Mataró en cap moment han donat mala imatge, però els visitants han fet un partit molt seriós i els han deixat sense opcions.

El tècnic, Andrei Xepkin, ha ressaltat "l'equilibri entre la defensa i l'atac i el creixement constant de l'equip". "Ara cal pensar en el proper partit perquè aquest contra el Mataró ja és història".

Un partit rodó dels santcugatencs que dóna continuïtat a la boníssima dinàmica de resultats. Després de cinc victòries consecutives, les expectatives són altes i el fet d'estar amunt a la taula situa el Sant Cugat com un clar candidat a l'ascens. El pròxim partit és a casa contra el Palautordera en la novena jornada de lliga.




DECLARACIONS

Andrei Xepkin

Hem estat molt bé tant en defensa com en atac. Cal seguir amb aquest ritme.

Your browser doesn’t support HTML5 audio