El juvenil de l'Handbol Sant Cugat Àlex Rubiño marxa al TuSem Essen alemany

L'extrem santcugatenc ha estat convocat aquest any per la selecció espanyola

Handbol

Publicat el 28/jun/18 per Oriol Petit

El juvenil de l'Handbol Sant Cugat Àlex Rubiño ha fitxat pel club alemany TuSEM Essen, on està previst que entreni amb el primer equip i jugui amb el juvenil. El TuSEM és un històric de l'handbol alemany, dominador de la Bundesliga a finals dels anys 80, però actualment milita a Segona Divisió. En aquesta última temporada, Rubiño ha alternat participacions al juvenil A i al sènior dirigit per David López. A més, s'ha proclamat campió d'Espanya amb la selecció catalana i ha estat convocat per primera vegada amb la selecció espanyola de la categoria.

A partir del mes d'agost, Àlex Rubiño viurà amb companys i esportistes d'altres disciplines en un centre d'alt rendiment de la ciutat d'Essen, d'uns 600.000 habitants i molt propera a Dortmund i Düsseldorf. La sortida de l'extrem esquerre suposa la pèrdua d'un dels jugadors amb més projecció del planter de l'Hanbdol Sant Cugat. El bon any del santcugatenc s'ha traduït en actuacions destacades a Primera Estatal, el títol del Campionat d'Espanya i una convocatòria amb la selecció espanyola per a unes jornades tècniques.

El primer equip de l'Handbol Sant Cugat segueix conformant la seva plantilla per a la temporada 2018-19. De moment ja estan confirmats els fitxatges dels pivots Carlos Marín i Teo Laverne, tot i que marxen jugadors importants com Gerard Esparza, Adrià Basela, Matías Galán i Xavi Calvo.