L'Handbol Bordils B aterra a Sant Cugat amb la salvació en joc en l'última jornada de competició

L'Handbol Sant Cugat clou la temporada a casa / Font: Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 5/mai/17 per Dani Aguilà

L'Handbol Sant Cugat és jutge del destí de l'Handbol Bordils B a l'última jornada de competició aquesta temporada al grup D de Primera Estatal, d'horari unificat a dissabte a les set de la tarda. Els bordilencs necessiten guanyar i esperar a que els afavoreixin els resultats per mantenir-se una temporada més a la categoria de bronze de l'handbol estatal, a la qual els santcugatencs ja van signar la permanència fa dues setmanes. L'Esplugues i el Palautordera són els dos altres equips que encara poden descendir. El matx es jugarà al Pavelló de Can Llobet.

L'última jornada del grup D de Primera Estatal ha arribat amb una plaça de descens encara per definir, la penúltima a la taula de classificació, tenint en compte que el cuer, La Salle Bonanova, ja ha baixat a Lliga Catalana. L'Handbol Sant Cugat, que acomiada el curs davant la seva afició tot i fer-ho a La Floresta, serà testimoni de l'angoixa i necessitat d'un Bordils B que ha de vèncer sí o sí i esperar que el Palautordera perdi a casa davant el Sant Quirze o que l'Esplugues perdi, el Palautordera guanyi i l'OAR empati o guanyi.

Amb la primera combinació els bordilencs superarien el Palautordera, mentre que amb la segona es generaria un empat entre Esplugues i Bordils B, del qual en sortiria guanyador l'equip del Gironès per goal-average. I tot plegat, davant un equip santcugatenc que jugarà amb l'al·licient de superar el Joventut Handbol Mataró i acabar una complicada i dura temporada en vuitena posició.