L'Handbol Sant Cugat planta cara a la selecció del Qatar, subcampiona mundial

Handbol

Publicat el 25/mai/16 per Joan Garcia

L'Handbol Sant Cugat cau derrotat (29-46) davant la selecció del Qatar, actual subcampiona del món, en un matx disputat al Pav 3 de la Rambla del Celler davant uns 600 espectadors que han omplert aquest dimecres la instal·lació. El seleccionador qatarià, Valero Rivera, ha lloat la intensitat i la qualitat de l'equip santcugatenc durant tot el partit.

Ha estat un dia històric per a l'handbol santcugatenc amb la presència de la selecció del Qatar, que disputarà els Jocs Olímpics de Rio a l'estiu. El matx ha convertit el Pav 3 en una festa per als espectadors.

El matx ha començat amb molt ritme i amb intercanvi de gols. Fins i tot els santcugatencs han arribat a empatar a tres, però a partir d'aquest instant s'ha vist la superioritat dels visitants amb molta efectivitat de cara a porteria. Tot i ser un matx amistós, el Qatar s'ha emprat a fons davant un Handbol Sant Cugat que ha disputat cada jugada amb alta intensitat.

Els vermell-i-negres han arribat a la mitja part amb un decent 16 a 25. Diferents mares de l'Handbol Sant Cugat han amenitzat el descans amb un ball de country. A la represa, el conjunt local ha exhibit el seu millor joc davant la selecció del Qatar, que s'ha vist superada en alguna jugada. Els visitants han guanyat per 29 a 46. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, es mostra molt satisfet amb el joc de l'equip.

Armand Rubiño

L'equip ha estat fantàstic i ha competit molt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El darrer minut ha convertit el pav 3 en una festa entre els jugadors de l'Handbol Sant Cugat i l'afició. El seleccionador qatarià, Valero Rivera, lloa el treball tàctic i la intensitat dels santcugatencs.

Valero Rivera

L'Handbol Sant Cugat està molt ben treballat tàcticament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El matx ha acabat amb la fotografia final entre l'Handbol Sant Cugat i la selecció del Qatar.