L'Handbol Sant Cugat cerca la reacció a casa davant La Salle Montcada

L'Handbol Sant Cugat rep La Salle Montcada / Font: Davide Bonaccini

Handbol

Publicat el 19/des/15 per Dani Aguilà

L'Handbol Sant Cugat torna al pav 3 aquest diumenge per acabar l'any amb bon gust de boca i reaccionar davant La Salle Montcada després de dues derrotes consecutives. Els santcugatencs, que es troben a l'11a posició del grup D de Primera Estatal, reben a dos quarts d'una un equip montcadenc que és sisè. Els d'Armand Rubiño han caigut en els dos darreres compromisos davant dos equips potents com Unió Esportiva Sarrià i Granollers B.

Segons Rubiño, el seu equip arriba al darrer compromís de l'any després de l'únic partit en què els seus jugadors no han tingut opció al triomf en cap moment, la derrota de la setmana passada a la pista del Granollers B. Una situació que vol evitar aquest diumenge amb el suport del pav 3 i davant un rival, a priori, més assequible que el potent equip granollerí. Un La Salle Montcada amb experiència a la categoria i que es troba a la sisena posició.

Liderats pels germans Maresma i amb una gran defensa, la millor de la competició, els de Montcada són els únics que encara no han superat el llindar dels 300 gols rebuts. Ara bé, la faceta que més els està costant és de cara a porteria, on han anotat pocs gols per ser un dels conjunts més sòlids de la categoria. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, destaca la intensitat defensiva del rival d'aquest cap de setmana i la seva circulació de pilota.

Armand Rubiño

Espero molta contundència defensiva per part del Montcada. En atac tenen un joc col·lectiu, amb circulació de pilota ràpida. Tenen ofici.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Rubiño manté la baixa de Carlos Marín, mentre que Marc Abellí arribarà per jugar però sense haver-se pogut entrenar per malaltia.