L'Handbol Sant Cugat treu bones sensacions del triomf davant l'OAR Gràcia

Handbol

Publicat el 25/oct/15 per Alex Fàbrega

L'Handbol Sant Cugat suma el segon triomf a la lliga en superar (38-31) l'OAR Gràcia en la 5a jornada del grup D de Primera Estatal. El bon inici dels vermell-i-negres els ha permès dominar des del principi, però els sabadellencs s'han recuperat i han arribat a empatar dues vegades en el primer temps. En el segon període, els homes d'Armand Rubiño han tornat a estar més encertats per acabar el matx amb un avantatge clar.

L'Handbol Sant Cugat es comença a fer fort a casa on suma dues victòries en tres partits. Davant l'OAR Gràcia els vermell-i-negres han començat amb una bona defensa, una bona actuació del porter Eloi Gutiérrez i la fortuna dels pals per treure un ampli avantatge de cinc gols (7-2). Els sabadellencs han començat a despertar a partir d'aleshores per anar escurçant distàncies i, després d'un parcial de 0 a 5, en el minut 23 han arribat a empatar.

Els locals han vist les orelles al llop i s'han tornat a avançar, però a dos minuts per al descans l'OAR ha igualat a 15 gols. Una exclusió visitant ha permès a l'Handbol Sant Cugat marxar al descans amb un avantatge de dos gols. El segon període ha tornat a començar amb domini local i s'ha col·locat de nou amb quatre gols d'avantatge. L'orgull dels vermell-i-negres ha quedat palès quan amb dos homes menys han sabut resistir i fins i tot fer un gol obra de Bernat Tous.

Els sabadellencs ho intentaven i mantenien la fe, però la força del conjunt santcugatenc els ha fet tornar a sortir vius d'una doble exclusió. L'última escomesa visitant ha arribat en el minut 21 del segon temps amb un parcial de 0 a 3 que els posava només dos gols per sota i els mantenia així fins els cinc últims minuts. Ara bé, l'embranzida de Lluís Calvera, Marc Jordan i Dani Ferrer ha servit per sentenciar el matx amb el 34 a 30, i els últims instants l'Handbol Sant Cugat ha pogut treure un resultat més folgat.

El tècnic vermell-i-negre, Armand Rubiño, ha destacat sobretot la defensa del seu equip i l'actuació del seu porter.

Armand Rubiño

L'equip ha sortit molt bé en defensa i l'Eloi ha estat molt encertat. Hem estat molt bé, no només de sistema sinó també d'actitud.

L'Handbol Sant Cugat se situa desè, amb dos triomfs i tres ensopegades, i la setmana que ve es desplaça a la pista del Sant Joan Despí.