L'HSC visita el complicat Sant Martí Adrianenc a la Copa Catalana

Imatge del conjunt santcugatenc aquesta temporada / Foto: HSC

Handbol

Publicat el 8/mai/15 per Pedro Miserachs

L'Handbol Sant Cugat inicia la participació a la Copa Catalana aquest dissabte a tres quarts de set de la tarda a la pista del Sant Martí Adrianenc. Els santcugatencs aspiren a ocupar una de les dues places que donen l'accès a la següent fase contra un conjunt adrianenc que en la competició de Primera Estatal ha estat segon i lluita per l'ascens a Divisió d'Honor Plata.

Els santcugatencs han quedat enquadrats amb el Sant Martí Adrianenc, l'Handbol Esplugues i el Sant Esteve Sesrovires, tots rivals també durant la temporada en el grup D de Primera Estatal. Ara s'obre la Copa Catalana i els santcugatencs tenen la motivació de passar de ronda i encaren la competició amb il·lusió.

Davant tenen un Sant Martí Adrianenc que els ha superat en els dos partits d'aquesta temporada (30-26 i 28-33) i que tindrà un ull posat en la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata, que s'inicia la setmana que ve. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, destaca el potencial del rival i les gran opcions que té d'ascendir de categoria.

Joan Sancho

Ells tenen la fase d'ascens i crec que plantejaran el partit per tal de preparar-la. Són molt potents i ens han guanyat a la lliga, però intentarem donar la sorpresa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El partit es juga aquest dissabte en el Pavelló Complex Esportiu La Verneda de Barcelona. Sancho té la baixa d'Hèctor Gómez i el dubte de Marc Jordan.