El Torneig de Golf 'The Wall's House' vol afavorir els lligams entre empresaris


  • Comparteix:

El 3r Torneig de Golf 'The Wall's House Mariona Design' s'ha presentat aquest dimarts a la seu del Club de Golf Sant Cugat. Un torneig en què s'espera la participació d'uns 200 golfistes, què és obert a tothom i es disputarà tant en categoria masculina com femenina el divendres de la setmana que ve.

Les novetats d'enguany del torneig passen per la incorporació de Mariona Design com a patrocinador principal i per la possibilitat de gaudir d'un maridatge gastronòmic en el village del Club de Golf Sant Cugat. El principal objectiu del torneig és la convergència de sinergies entre els seus participants, la majoria procedents del món empresarial. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, valora l'esforç de les empreses per poder tirar endavant el torneig.

Xavier Tizón

És important perquè des de l'empresa i les sinèrgies que es generen, són claus en el moment empresarial que estem vivint.


En el capítol esportiu, el torneig s'iniciarà a les vuit del matí sortint la darrera mànega cap a les tres. Uns 200 golfistes, tant de categoria masculina com femenina, que competiran en la modalitat de stableford individual, donant-se diversos premis com el hole in hole, el drive més llarg i la bola més propera. El director del torneig i responsable de The Wall's House, Joan Muro, dóna més dades de la metodologia del torneig.

Joan Muro

Són 200 jugadors en una categoria que afavoreix un format molt fresc i dinàmic perquè els empresaris tinguin temps de relacionar-se en el village.


Les inscripcions es cursen en el Club de Golf Sant Cugat amb un preu de 30 euros pels seus socis i 60 per als no socis. A la roda de premsa de presentació han assistit, a més del director del torneig, Joan Muro, i el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el president del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzó, i el gerent de Mariona Design, Miquel Clavé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.