Xavier Amador: ''Hem fet una gran inversió per millorar la ZEM Mira-sol i Jaume Tubau'

Xavier Amador creu que han escollit el llocs adequats pel SantCu i el Mira-sol

Futbol

Publicat el 17/jul/09 per Pedro Miserachs

El regidor d'esports, Xavier Amador, en entrevista a Cugat.cat, comenta les reaccions dels presidents del Mira-sol i el Sant Cugat Esport en relació al canvi de gespa de la ZEM Jaume Tubau i Mira-sol. Amador afirma que el canvi que sofriran les instal·lacions quan finalitzin les obres serà espectacular. Mira aquest vídeo a Cugat tv

Tot i haver-se trobat una destinació pel Sant Cugat Esport i el Mira-sol, aquesta no ha contentat del tot els seus presidents, Llorenç Santasusagna i Joan Salabert.

Pel regidor d'esports Xavier Amador, les instal·lacions on es reubicaran els equips mentre durin les obres són adequades i permetran els equips desenvolupar la seva activitat amb normalitat.

Xavier Amador

El col·legi Europa i el col·legi Ágora, crec que és una instal·lació d'alt standing, recolzats per Can Magí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




A més Amador creu que el canvi és per millorar considerablement els equipaments municipals.

Xavier Amador

Es fa una fortísima inversió en dues instal·lacions que millorem. Totes dues no tindran res a veure com estan a hores d'ara a com estaran a l'octubre al finalitzar les obres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







El regidor d'esports creu que si no hi ha cap contratemps, el canvi de gespa finalitzarà en les dates marcades, és a dir, a mitjans de setembre, principis d'octubre.