Un Sant Cugat Esport femení que ha dit pràcticament adéu a l'ascens visita el Fontsanta-Fatjó

Les santcugatenques són terceres a quatre punts del líder, l'Atlètic Vilafranca

Futbol

Publicat el 23/abr/16 per Albert Diumenjó

El Sant Cugat Esport femení visita el Fontsanta-Fatjó a la jornada 26 de Primera Catalana de futbol després de dir practicament adéu a l'ascens la jornada passada davant el Levante Las Planas B. Les d'Albert Martín arriben al feu del quart classificat, el seu perseguidor, en el pitjor moment de la temporada després de dues ensopegades que han enfosquit el somni d'ascendir a Preferent.

El decebedor final de temporada del SantCu femení, que ha esmicolat les seves opcions per pujar a Preferent en els últims tres partits, ha ennegrit el brillant curs que les noies d'Albert Martín havien signat fins aleshores. Tot i que amb les matemàtiques a la mà mantenen opcions, haurien d'esperar el miracle, ja que tant l'Atlètic Vilafranca com el Levante Las Planas B, primer i segon classificats, haurien de deixar escapar quatre punts, un fet molt poc probable.

El rival d'aquesta jornada, el Fontsanta-Fatjó, ja no s'hi juga res i rep l'equip vermell-i-negre tocat i quasi bé enfonsat, una bona oportunitat que les de Cornellà podrien aprofitar per fer mal el tercer classificat, tot i que hi ha una distància de vuit punts entre els dos conjunts. El SantCu no es pot permetre cap més relliscada si vol seguir tenint opcions, per petites que siguin, per pujar a Preferent.