El Sant Cugat Esport empata davant el Bellvitge, que iguala de penal al minut 93

El Sant Cugat Esport suma un punt davant el Bellvitge

Futbol

Publicat el 30/gen/16 per Joan Garcia

El Sant Cugat Esport empata (1-1) al camp del Bellvitge a la jornada 19 del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els vermell-i-negres s'avancen al minut 74 a través de Victor Castro, però els locals igualen de penal al minut 93. Els santcugatencs són tercers, a dos punts del segon, el Junior. El tècnic del SantCu, José Alcaraz, ha considerat 'desafortunada' la decisió de l'àrbitre a la pena màxima.

A la primera meitat, tots dos equips han valorat les seves opcions des de la prudència i el respecte, amb poques ocasions per totes dues bandes. Ha estat a la segona part quan els santcugatencs han fet un pas endavant i han passat a manar en el joc, han generat perill i han culminat el domini amb un gol de Víctor Castro.

Quan semblava que el triomf marxava cap a Sant Cugat, l'àrbitre ha xiulat mans en un refús d'un dels defenses vermell-i-negres després d'una centrada dels hospitalencs. Antonio Estalrich ha anotat la pena màxima i el col·legiat ha donat per acabat el partit. L'entrenador del SantCu lamenta aquesta decisió, que considera desafortunada, però lloa l'actitud dels seus homes.

José Alcaraz


Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Sant Cugat Esport no torna a la competició fins d'aquí a dues setmanes, quan rebran el Torrelles a la ZEM Jaume Tubau. Tot plegat, després d'una jornada en què han vist com el segon, el Junior, que ha superat la Gornal, s'ha allunyat a dos punts.