Un Sant Cugat Esport reconfortat vol escalar posicions davant el Begues

El SantCu va sumar un gran triomf el cap de setmana passat

Futbol

Publicat el 7/nov/15 per Dani Aguilà

Un Sant Cugat Esport animat pel triomf del cap de setmana passat contra l'Espluguenc espera mantenir l'alt nivell competitiu contra el Begues aquest diumenge a les dotze del migdia. Els de José Alcaraz volen dir adéu a la part perillosa del grup 3 de Segona Catalana de futbol i començar a encaminar l'objectiu marcat, apropar-se a la zona d'ascens. Els beguetans són una posició per sota dels santcugatencs, a només un punt.

Malgrat el complicat procés que estaven experimentant, un camí pel desert des de la jornada 4 a la 8 amb un registre de dos empats i tres derrotes, els vermell-i-negres han mantingut la confiança en el projecte ideat per un José Alcaraz que, de la seva banda, ha reaccionat i ha aplicat petites modificacions que van dur a terme un gran efecte el cap de setmana passat, amb el triomf davant el fins llavors líder.

Ara cal rubricar aquestes sensacions al camp d'un conjunt ja experimentat a la categoria, un Begues que ha alçat el vol les darreres jornades després d'un inici dubitatiu. Amb només una victòria i quatre derrotes en els cinc primers partits, els beguetans van replantejar sensacions i en els quatre últims caps de setmana han estat invictes amb dos empats i dos triomfs. El tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, aposta per mantenir la solidesa darrere i creu que el partit es decidirà per detalls.

José Alcaraz

És un partit complicat, un rival complicat. Porten dues o tres setmanes amb bons resultats, és expert a la categoria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després de nou jornades, el SantCu suma tres triomfs, tres empats i tres ensopegades.