El SantCu suma la segona victòria consecutiva i signa un bon inici lliga

Imatge de la plantilla del Sant Cugat Esport al camp del Torrelles / Font: Sant Cugat Esport

Futbol

Publicat el 19/set/15 per Cesar Alvarez

El Sant Cugat Esport s'imposa al camp del Torrelles (0-2) a la tercera jornada del grup 3 de Segona Catalana. Dos gols del davanter Javi Ruiz han donat la victòria al conjunt vermell-i-negre que suma la segona consecutiva i acumula 7 punts de 9 possibles.

El conjunt de José Alcaraz que, com ja esperava, s'ha trobat en un camp de dimensions reduides i un joc marcat per la intensitat i el contacte. El marcador s'ha mantingut a 0 fins que en el minut 31 Javi Ruiz, incorporat aquesta temporada a la plantilla, marcava el gol que avançava els vermell-i-negres abans del descans.

A la represa, el segon gol ha arribat al minut 58, anotat per Javi Ruiz, autor del primer. El partit ha conclòs amb el 0 a 2 favorable al conjunt santcugatenc.

L'entrenador del SantCu, José Alcaraz, analitza les claus de la victòria.


Jose Alcaraz final

El resultat ha sigut molt bo, partit fora de casa i com ens esperàvem. El compromís de l'equip ha estat la clau per aconseguir aquest bon resultat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Amb aquest resultat els santcugatencs ocupen la part alta de la taula i es preparen per rebre diumenge el Marianao Poblet. Malgrat els bons resultats signats, el tècnic José Alcaraz creu que encara falten moltes coses per polir.