El SantCu espera mantenir la personalitat davant el Sant Andreu de la Barca

El Sant Cugat Esport provarà de tornar al camí de la victòria iniciat amb l'arribada d'Alcaraz

Futbol

Publicat el 21/mar/15 per Dani Aguilà

El Sant Cugat Esport visita de nou un rival assequible, l'avantpenúltim del grup 3 de Segona Catalana, el Sant Andreu de la Barca. El partit, que es disputarà diumenge a les dotze del migdia, suposarà el quart compromís amb José Alcaraz al capdavant de l'equip, un tècnic que segueix lluitant contra les baixes amb les quals compta. Fins ara, Alcaraz ha redreçat la trajectòria de resultats de l'equip amb dos triomfs i una ensopegada, això sí, derrota contra el quart classificat, la Unificación Bellvitge.

El SantCu és novè a hores d'ara, però no es pot relaxar, i és que té el descens a cinc punts. De fet, el Sant Andreu és a només set punts, fet pel qual el partit d'aquest cap de setmana pren més importància del que sembla perquè els santcugatencs respirin amb tranquil·litat. Amb tot, Alcaraz té dues preocupacions principals en ment: la manca d'efectius de la qual pateix el seu equip i el tipus de joc rival, dur i farragós, en el qual espera que els seus homes no caiguin.

A les lesions ja definitives d'Alexander i Romera, s'hi afegeix el dubte de Xavi Martín i Marc Rojas, incorporació de fa dues setmanes, i Ciurana no podran estar a les ordres de l'entrenador del SantCu per sanció. Amb tot, els vermell-i-negres han de superar un irregular Sant Andreu de la Barca, capaç de vèncer fa dues setmanes el Can Vidalet (3-2) i perdre de forma estrepitosa la jornada passada contra la Subuerense (6-0). José Alcaraz espera no caure en el joc visitant.

José Alcaraz

És un equip estrany, es desordena amb facilitat, que intenta desestabilitzar el rival amb provocacions. Hem parlat que no hem d'entrar en aquest joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'anada, el partit entre SantCu i Sant Andreu va acabar en empat (1-1).