La 4a edició del 'Jugant a l'atletisme' se celebra aquest dissabte a Valldoreix

Imatge de l'edició anterior

Esport Municipal

Publicat el 28/mar/12 per Axel Camarasa

El pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix acull aquest dissabte al matí el quart campionat local 'Jugant a l'atletisme' que organitza l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) amb la col·laboració del Club Muntanyenc. L'activitat, adreçada a alumnes de quart a sisè de primària de totes les escoles del municipi, reunirà més d'un centenar d'atletes, que hauran de realitzar un total de set proves. Els tres primers equips de cada categoria podran participar en el Campionat de Catalunya 'Jugant a l’atletisme'.

Els equips participants estaran formats per cinc atletes masculins o cinc femenins i hauran de realitzar cinc proves individuals i dues en equip. Cada atleta de cada grup haurà de triar una de les cinc activitats individuals i després haurà de fer-ne una altra a l'atzar que decidirà l'organització. Una vegada acabades les proves individuals hauran de fer-ne dues més de relleus (llisos i amb tanques). Les proves són: 10x10, salt lateral, doble salt de llargada, llançament de pilota i llançament de jabalot.

El 'Jugant a l'atletisme' podria reunir més d'un centenar de participants de quart a sisè de primària. La competició s'iniciarà aquest dissabte a les nou del matí al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i els tres millors equips es classificaran per al Campionat de Catalunya.