La dansa i la rímtica, protagonistes aquest diumenge a Valldoreix

La dansa serà protagonista aquest diumenge al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix

Esport Municipal

Publicat el 8/mar/12 per Joan Garcia

La dansa esportiva i la rítmica seran protagonistes aquest diumenge al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix amb la 4a trobada de dansa esportiva, la 4a jornada i el 12è campionat local de rítmica que organitza l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). El Club Muntanyenc i diferents escoles de la ciutat participaran en aquestes activitats.

La 4a trobada de dansa esportiva és una jornada de promoció esportiva dirigida a tots els alumnes que participen al curs de Hip-Hop del programa d’esport escolar de l’OMET i a alumnes de diferents municipis de la comarca. L’activitat es desenvoluparà en format d’exhibició i podran participar els grups de benjamins (2002-03) i d’alevins (2000-01), tant en categoria masculina com femenina. Per primera vegada hi ha dues convocatòries, de dos quarts de deu del matí a dos quarts d'onze, i la segona d'una a dues del migdia.
Una altra activitat és la 4a jornada de gimnàstica rítmica en edat escolar serà d'onze del matí a dos qaurts d'una del migdia L’activitat es desenvoluparà en format de circuit per tal que les participants puguin practicar diferents exercicis característics com les masses, pilotes, cèrcol i cinta. Les escoles que hi participaran són el Joan Maragall, el Catalunya, el Turó de can Mates, el Pi d’en Xandri, el Pins del Vallès, el Collserola, el Pureza de María i el Santa Isabel.
Finalment també es disputarà el 12è Campionat Local de Rítmica amb caràcter comarcal. Els primers classificats tindran plaça per a la final territorial. La participació està estructurada individualment i per conjunts en dos nivells tècnics en cada categoria (A i B), a excepció de la categoria benjamina que participarà en un únic nivell. Les categories seran des de prebenjamí fins a infantils. Hi participaran nenes del Thau, l’Europa, el Ferran i Clua i del Club Muntanyenc. Es lliurarà medalles a tots els participants i trofeus als 3 primers classificats per cada categoria en conjunts i en individuals.