La taula econòmica tanca la primera ronda de reunions de les taules del Consell Sectorial d'Esports

Imatge d'arxiu

Esport Municipal

Publicat el 8/mar/12 per Carme Reverte

L'economia serà el tema de debat de la tercera i última taula de treball aprovada pel Consell Sectorial d'Esports. En aquesta ocasió prendran part 13 agents esportius, 11 entitats i clubs esportius, un centre educatiu i una empresa de gestió, a més d'un representant de l'àrea 'Esports. Entre els temes proposats per iniciar el debat hi ha l'anàlisi dels recursos econòmics, fórmules per a la gestió pressupostària o les bases de la convocatòria de subvencions entre altres. La sessió de treball tindrà lloc al consistori a partir de les set de la tarda.

Aquest dijous es constitueix l'última de les taules de treball aprovades en l'última sessió del Consell Sectorial d'Esports. Un cop constituïda, els participants establiran el seu propi calendari de reunions i acordaran la dinàmica de treball, com les dues taules anteriors.

Aquesta tercera taula centrarà el seu treball en els aspectes econòmics i comptarà amb la presència de Ferran Domínguez com a representant de l'àrea d'Esports.

En aquesta, com en la resta de taules previstes, els participants representen entitats, clubs, centres educatius, administracions, empreses de serveis, AMPES, professors d'educació física, etc.

Amb la trobada de la tercera taula aquest dijous es tancarà el primer cicle de reunions.