El Consell Municipal de l'Esport aprova tres comissions per començar a treballar i deixa pendent d'aprovació el nou reglament

Conesa ha presidit el Consell

Esport Municipal

Publicat el 18/gen/12 per Carme Reverte

El Consell Municipal de l'Esport, presidit per l'alcaldessa, Mercè Conesa, acorda la creació de tres comissions de treball però es dóna un marge de temps fins a principis de febrer per aprovar el nou reglament. La presidència del Consell Sectorial d'Esports l'ocuparà el regidor d'Esports, Xavier Tizón i la vicepresidència, Liliana Pucci de l'Associació Prodiminuïts Físics i Psíquics (ASDI).

Després de la constitució del Consell, la sessió d'aquest dimecres ha servit per aprovar la creació de tres meses de treball que abordaran el model esportiu, les instal·lacions i l'economia. L'alcaldessa, Mercè Conesa, reconeix que tot i l'endarreriment que suposa el tràmit d'aprovació del nou reglament s'ha de començar a treballar el més aviat possible.


Mercè Conesa

És el primer Consell Sectorial que creem i això comporta algunes dificultats d'organització.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els membres del Consell disposaran d'un marge de temps fins el segon divendres de febrer per presentar esmenes al reglament i decidir en quina de les tres comissions de treball vol participar. L'objectiu és convocar de nou el Consell Municipal de l'Esport abans de l'última setmana de febrer per aprovar el reglament i definir els grups de treball.


El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha presentat les línies estratègiques a seguir basades en cinc eixos, la particpació, la dimensió social de l'esport, el sistema de valors, les instal·lacions esportives i la projecció tant interior com exterior de la marca Sant Cugat a través de l'esport. En aquest sentit, Conesa ha destacat el fet que la vicepresidència del Consell l'ocupi la responsable de l'àrea d'esports d'ASDI com un reflex de la línia que es vol seguir.



Mercè Conesa

El fet que hagi sortit escollida com a vicepresidenta la representant d'ASDI apunta què estan fent les entitats esportives de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Les opinions d'alguns dels participants en el Consell les ha recollit Cugat.cat. Mentre alguns coincideixen en les dificultats que hi pot haver a l'hora de treballar, d'altres es mostren esperançats amb la possibilitat de participar-hi.


Participants

No sé si serà molt operatiu tanta gent a les comissions. / Crec que ens donarà l'oportunitat de debatre la política estratègica dels pròxims anys. / Les línies generals les he trobat molt genèriques.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha emplaçat el Consell d'Esports a reunir-se abans del penúltim dilluns de febrer.