La Coordinadora, disposada a ampliar els seus membres sempre que compleixin els estatuts

Lourdes Llorente, presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Esport Municipal

Publicat el 12/gen/12 per Joan Garcia

La Coordinadora d'Entitats Esportives vol ampliar els seus membres sempre que aquests nous clubs compleixin els estatuts de la plataforma. La presidenta de la Coordinadora, Lourdes Llorente, ha avançat a Cugat.cat que hi ha entitats interessades a formar part de la plataforma.

La reunió de la plataforma d'aquests dimecres al vespre ha tingut dos temes destacats. El primer, la incorporació de nous clubs a la Coordinadora. La presidenta, Lourdes Llorente, explica que els estatuts defineixen qui pot formar part de la plataforma.

Lourdes Llorente

Ja fa temps que algunes entitats volen formar part de la Coordinadora, però els estatuts són els que defineixen qui pot entrar a la plataforma.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Llorente ha afirmat que formaran part de la plataforma totes aquelles entitats sense ànim de lucre. El Consell Municipal de l'Esport, que se celebrarà dimecres de la setmana vinent, ha estat l'altre tema abordat en la reunió d'aquest dimecres. Per a Llorente, el Consell és molt important i la plataforma ha de ser una de les entitats que dinamitzin aquest òrgan.