Josep Puig: ' Valldoreix necessita un camp de futbol'

Josep Puig

Esport Municipal

Publicat el 18/jun/11 per Mireia Puente

El president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, Josep Puig, confia en construir un camp de futbol durant aquest mandat. Puig, que ha qualificat aquest objectiu de repte i prioritat, ha assegurat a Cugat.cat que Valldoreix necessita més instal·lacions esportives.

Puig considera que un territori com el de Valldoreix, amb més de 8.000 habitants, necessita comptar amb més instal·lacions esportives, i en concret necessita un camp de futbol.

Josep Puig

Sembla impossible que una població de més de 8.000 habitants no compti amb un camp de futbol. És un repte que tenim per aquest mandat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'EMD, que s'ha marcat la construcció del camp de futbol com a prioritat per aquest mandat, buscarà a partir d'ara quins terrenys podrien ser els idonis per construir aquest nou equipament.



Durant l'entrevista a Cugat.cat, el president de l'EMD ha afegit que Valldoreix també necessita altres equipaments, com un pavelló. Un equipament que el govern de Turu ja havia intentat construir en uns terrenys municipals cedits a la Generalitat. Per això mateix, tal com explica Puig, aquella fórmula es va desestimar.

Josep Puig

A part del pavelló es necessiten més coses. Tal com s'havia gestionat enteníem que no era la manera de fer-ho.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




A partir d'ara el govern de Puig té quatre anys per endavant per completar els equipaments esportius municipals de Valldoreix, que a hores d'ara compta amb el Pavelló de Voleibol i el Complex Esportiu.