Tizón s'encarregarà de la nova regidoria d'Esports

Xavier Tizón

Esport Municipal

Publicat el 16/jun/11 per Pablo Vazquez

Xavier Tizón dirigirà la nova regidoria delegada d'Esports, que dependrà directament d'alcaldia. Tizón, de 26 anys, era el número 12 de la llista de CiU a les eleccions municipals i substitueix el fins ara regidor Xavier Amador, també membre d'Unió Democràtica de Catalunya. En declaracions a Cugat.cat Tizón es mostra il·lusionat amb la nova tasca.

Com havia avançat en campanya electoral l'alcaldessa, Mercè Conesa, l'àrea d'Esports passa a dependre directament d'alcaldia. Conesa explica els motius del canvi.

Mercè Conesa

Fent que depengui d'alcadia estem donant el pes a les entitats esportives, perquè realment fan una tasca fonamental a la nostra ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio












A l'abril, Tizón va assegurar en declaracions a Cugat.cat que no descartava la possibilitat de fer-se càrrec de la regidoria d'Esports i es posava a disposició de Conesa. A diferència de l'anterior mandat, la regidoria d'Esports deixa d'estar vinculada a Cultura. Esports passa a ser una regidoria delegada i a dependre directament de l'alcaldessa, Mercè Conesa. El nou regidor delegat, Xavier Tizón, es mostra il·lusionat i sorprès per la decisió.

Xavier Tizón

Les sensacions són bones. Em toca assolir la informació d'aquesta cartera per garantir-ne el bon funcionament. Estic molt content d'encetar aquesta nova etapa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








En aquesta regidoria delegada, Tizón també s'encarregarà dels agermanaments.