La cursa d'orientació, un referent a Sant Cugat

Esport Municipal

Publicat el 20/mar/11 per Dani Aguilà

Prop de 400 participants protagonitzen la Cursa d'Orientació Escolar més nombrosa. L'edició d'enguany, la tretzena, s'ha unificat amb la Cursa Popular del Club Senglar Orientació Sant Cugat. L'esdeveniment, organitzat per l'Oficina Municipal de l'Esport per a Tothom (OMET) i pel Club Senglar al Parc Central, ha servit per iniciar els més petits en l'orientació esportiva i perquè els participants més experimentats tinguessin l'opció de competir en una prova que forma part del Consell Esportiu de Terrassa.

La dificultat de la cursa ha estat proporcional a les sis categories en les que s'ha dividit els participants: prebenjamins, que podien anar acompanyats per un adult, benjamins, alevins, cadets i juvenils. Els concursants han disposat d'una targeta electrònica individual on havien de validar totes les fites a trobar. Pels més petits, 10 punts de control situats arreu del Parc Central. Pels més experimentats, fins a 19 fites a validar. L'OMET ha atorgat la part logística de l'activitat mentre que els responsables del Club Senglar han proporcionat la vessant tècnica. Un dels responsables de l'acte i tècnic d'activitats de l'OMET, Jordi Farrés, ha confirmat l'èxit d'assistència de la cursa.

Jordi Farrés

Aquesta cursa demostra que és un èxit a la nostra ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Els primers classificats de cada categoria han obtingut un premi per part de l'organització, mentre que a la categoria juvenil i popular els tres primers classificats participaran en la final territorial que es farà el 30 d'abril a Malgrat de Mar.