Fontseré: 'Cal comunicar tot el que es fa al CAR per conèixer la magnitud del centre'

Joan Fontseré al plató de Cugat tv

Esport Municipal

Publicat el 9/mar/11 per Joan Garcia

El nou director del CAR de Sant Cugat, Joan Fontseré, ha explicat en una entrevista al programa 'Vermells-i-negres' de Cugat tv que una de les seves prioritats és comunicar tot el que es fa al centre. Fontseré també ha parlat de la relació amb Sant Cugat i s'ha mostrat obert a continuar col·laborant amb l'esport de la nostra ciutat. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Joan Fontseré és des de fa algunes setmanes el nou director del CAR. Fontseré ha visitat el plató de Cugat tv i ha explicat els seus objectius. Una de les fites més importants que s'ha marcat Fontseré és donar a conèixer tot el que es fa al centre.

Joan Fontseré

Cal comunicar el que es fa al CAR perquè la gent conegui la realitat del centre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fontseré també ha parlat de la relació del CAR amb l'Ajuntament. Fontseré ha deixat ben clar que la relació amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor d'Esports, Xavier Amador, és molt bona i que continuaran col·laborant amb l'esport santcugatenc. El nou director del CAR també ha descartat que algun dels pavellons del centre pugui ser utilitzat pels clubs de la nostra ciutat tal com havia afirmat Mercè Conesa.

Joan Fontseré

És inviable poder cedir un pavelló del centre per ús dels clubs santcugatencs. Tenim totes les instal·lacions ocupades.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Fontseré ha avançat que es reunirà amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, d'aquí a poques setmanes per parlar de les relacions entre el CAR i l'Ajuntament.