Conesa: 'Sant Cugat necessita més equipaments esportius pels propers anys'

Mercè Conesa

Esport Municipal

Publicat el 1/mar/11 per Joan Garcia

L'alcaldessa, Mercè Conesa, considera necessari que pels propers anys Sant Cugat disposi d'un nou pavelló cobert i es remodelin els vestidors de la ZEM Jaume Tubau. Conesa també vol tancar un acord amb el nou director del CAR, Joan Fontseré, per tal de poder disposar d'un pavelló que sigui utilitzat pels clubs de la nostra ciutat.

Mercè Conesa té clares quines són les necessitats que té la nostra ciutat a nivell d'equipaments esportius pels propers anys. Conesa destaca que Sant Cugat ha de disposar d'un nou pavelló cobert i també cal remodelar els vestidors de la ZEM Jaume Tubau.

Mercè Conesa

Un pavelló cobert i la remodelació dels vestidors de la ZEM Jaume Tubau són prioritaris pels propers anys.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Conesa ha avançat que properament es reunirà amb el nou director del CAR, Joan Fontseré, per saber quina podria ser la disponibilitat del nou pavelló que es construirà al Centre d'Alt Rendiment per part dels clubs santcugatencs.

Mercè Conesa

Volem aprofitar les instal·lacions del CAR. Tindran un pavelló com el del Pav-3 i volem utilitzar aquest espai pels clubs de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Sobre el Complex Esportiu de Mira-sol, que està aturat perquè l'empresa adjudicatària de l'obra ha fet fallida, Conesa ha explicat que esperen tornar a licitar l'obra i que han mirat el model del nou complex de Rubí. Conesa creu que l'equipament rubinenc ha de ser un referent pel de Mira-sol.