Marató de dansa i gimnàstica a Valldoreix

El hip-hop serà present a la jornada

Esport Municipal

Publicat el 19/feb/11 per Axel Camarasa

La 3a trobada de dansa esportiva, la 3a jornada de gimnàstica rítmica en edat escolar i l'11è campionat local de rítmica es disputen aquest diumenge al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Les tres activitats formen part del Programa d'Esport en Edat Escolar organitzat per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

La jornada esportiva s'iniciarà a les deu del matí amb les exhibicions de dansa esportiva dels alumnes que participen al curs de hip-hop de l'OMET i d'altres alumnes de diferents municipis de la comarca. Hi podran participar grups d'entre 4 i 12 components d'alevins i benjamins.

Després es disputarà la 3a jornada de gimnàstica rítmica en edat escolar. L'activitat es desenvoluparà en format de circuit perquè els esportistes puguin exhibir les seves habilitats amb les masses, les pilotes, el cèrcol i la cinta. A la tarda, la competició arribarà amb el campionat local de rítmica. Les escoles Thau, Europa i Ferran i Clua lluitaran per les primeres places que donen accés a la final territorial.

El tècnic d'activitats puntuals de l'OMET, Jordi Farrés, explica que l'objectiu és la promoció de la dansa.

Jordi Farrés

Evidentment el nostre objectiu és promocionar la dansa tant esportiva com rítmica.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Les activitats comencen el diumenge a les deu del matí i finalitzaran a dos quarts de vuit del vespre al pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.