Els esports individuals omplen de nens el pavelló de Valldoreix

Esport Municipal

Publicat el 5/feb/11 per Mireia Puente

Una setantena de nens i nenes de P5 i 1r de primària participen a la segona jornada d'iniciació esportiva, organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). La cita, que ha tingut lloc aquest dissabte al matí al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix, ha tingut com a principal protagonista els esports individuals.

El Hip-hop, el golf, l'esgrima, entre d'altres han estat els esports que els més menuts han pogut practicar durant la segona jornada. Una cita que pretenia donar cabuda a esports individuals i menys coneguts pels més petits. Totes les activitats, adaptades als 70 participants de P5 i 1r de primària de les escoles santcugatenques, han aconseguit la resposta que l'OMET esperava.El coordinador de l'activitat, Sergi Solivelles, ho explica a Cugat.cat.

Sergi Solivelles

Aquests esports tenen bastanta bona acollida. Pels nens és una novetat, però està quallant bastant bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els 70 participants i l'organització han posat el punt i final a ritme de hip-hop, l'activitat estrella de la jornada. Les propere cites entre l'OMET i els més petits tindran l'atletisme i els esports d'aventures com a principals protagonistes.