Mercè Conesa: 'Volem que la Coordinadora estigui present en les grans decisions de l'esport santcugatenc'

Imatge de Mercè Conesa

Esport Municipal

Publicat el 20/gen/11 per Joan Garcia

L'alcaldessa Mercè Conesa ha valorat de manera positiva la reunió amb la Coordinadora d'Entitats Esportives destacant la voluntat que té la plataforma d'estar present en les decisions que es prenguin a l'esport local. Conesa també ha avançat que hi haurà un seguiment periòdic del manteniment de les instal·lacions de manera conjunta amb la Coordinadora.

La Coordinadora va sortir satisfeta de la reunió mantinguda amb Mercè Conesa. L'alcaldessa també ha valorat la trobada. Conesa ha destacat la gran implicació que vol tenir la plataforma a la ciutat amb nous projectes i estar present en les decisions de l'esport santcugatenc.

Mercè Conesa

Estic satisfeta amb la reunió i amb la Coordinadora que vol estar present en les decisions de l'esport santcugatenc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Una de les peticions que la Coordinadora ha fet a Conesa és que hi hagi un seguiment més exhaustiu del manteniment de les instal·lacions. Conesa ha mostrat la seva predisposició a col·laborar amb la plataforma.

Mercè Conesa

Farem un seguiment periòdic del manteniment de les instal·lacions amb la Coordinadora.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Conesa també ha avançat a Cugat.cat que les obres de les pistes d'atletisme de la Guinardera i el camp poliesportiu van a bon ritme i podrien ser una realitat cap a l'abril o al maig.