Contents, optimistes i exigents

Ivan Tibau, nou secretari general de l'Esport

Esport Municipal

Publicat el 18/gen/11 per Pablo Vazquez / Joan Garcia

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, i el vicepresident del Patí Hoquei Sant Cugat, Carles Pinto, reben amb optimisme l'elecció d'Ivan Tibau com a nou secretari general de l'Esport. De la seva banda, el president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, anima Tibau a treballar per les seleccions catalanes i li demana que no s'oblidi del clubs petits de Catalunya.

Des de la presidència del SantCu es veu l'elecció de Tibau com una decisió encertada. El president del club vermell-i-negre, Llorenç Santasusagna, el qualifica com un gran esportista, un referent de l'esport català i l'home de confiança de l'exsecretari general de l'Esport Josep Maldonado.

Llorenç Santasusagna

És una decisió encertada. Celebro que Ivan Tibau hagi estat nomenat per Artur Mas com a secretari.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










Pel que fa al Patí Hoquei Sant Cugat, el seu vicepresident, Carles Pinto, destaca la seva carrera i es mostra molt satisfet per tenir un secretari general de l'Esport exjugador d'hoquei patins.

Carles Pinto

Estic molt satisfet. Està molt arrelat a l'hoquei patins.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







El president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, anima Ivan Tibau a treballar per aconseguir l'oficialitat de les seleccions catalanes i li demana que tingui presents els clubs petits.

Àngel Ruiz

Li demano a Tibau que no s'oblidi dels clubs petits de Catalunya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Ivan Tibau va ser escollit com a nou secretari general de l'Esport divendres passat. L'exjugador, entrenador i regidor d'Esports de Lloret de Mar agafarà el relleu de la republicana Anna Pruna.