Amador, satisfet amb l'elecció d'Ivan Tibau com a secretari general de l'Esport

Imatge d'arxiu

Esport Municipal

Publicat el 18/gen/11 per Pablo Vazquez / Joan Garcia

El regidor d'Esports, Xavier Amador, s'ha posat a disposició del nou secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, per ajudar des de Sant Cugat al projecte nacional del nou govern de CiU. Amador, que abans de les eleccions havia confessat la seva il·lusió per entrar a la Secretaria General de l'Esport, ha manifestat la seva alegria per l'elecció de Tibau i confia en la seva capacitat per donar una empenta a l'esport català.

Divendres passat es va fer públic que Ivan Tibau serà el successor de la republicana Anna Pruna al capdavant de la Secretaria General de l'Esport. Tibau és exjugador professional d'hoquei patins de clubs com l'Igualada HC i el Blanes HC. Actualment ocupava la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Lloret de Mar, la seva localitat natal, i també era entrenador del CH Lloret d'OK Lliga, càrrec al que va renunciar fa dues setmanes.

Abans de les eleccions, el regidor d'Esports de la nostra ciutat, Xavier Amador, havia expressat la seva il·lusió d'entrar a la Secretaria General de l'Esport, un canvi que finalment no s'ha produït. Amador s'ha mostrat content i satisfet per l'elecció d'Ivan Tibau i li ha estès la mà per treballar en una mateixa direcció.

Xavier Amador

És un gran nomenament. És una gran satisfacció. Segur que ho farà molt bé i li desitjo el millor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Amador assegura que el nou secretari podrà aportar la seva experiència esportiva i professional al projecte del nou govern de CiU.

Xavier Amador

Amb la seva joventut és tota una garantia per engrescar i empentar l'esport català.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Pel que fa a les seleccions catalanes, Amador creu que Tibau els pot donar un impuls. Quan era jugador, el nou secretari va renunciar a la selecció espanyola per dedicar-se exclusivament a la catalana.