La Coordinadora ja està a les xarxes socials

Perfil del 'Facebook' de la Coordinadora

Esport Municipal

Publicat el 29/des/10 per Mireia Puente

La Coordinadora d'Entitats Esportives obre un perfil de 'Facebook' i un canal al 'Youtube' per acostar i donar a conèixer a la ciutadania les activitats que duu a terme. Les dues iniciatives s'han posat en marxa aquesta última setmana, coincidint amb l'arribada de Lourdes Llorente a la presidència de l'entitat santcugatenca.

Reforçar la marca de la Coordinadora d'Entitats Esportives entre la ciutadania, aquest és l'objectiu principal d'aquestes dues iniciatives, tal com explica la presidenta de l'entitat, Lourdes Llorente.

Lourdes Llorente

Els dos són el mateix. Donar impuls al nom de la Coordinadora i que es vegi la feina que es fa. Si no ho publiquem, és com si no es fes res.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El perfil de 'Facebook' de la Coordinadora ha estat creat l'última setmana i ja supera els 200 amics. A banda d'haver estrenat el canal a 'Youtube', l'entitat santcugatenca també ha demanat permís a l'Ajuntament perquè els habilitin una plana web a través del portal web d'entitats locals. D'aquesta manera, amb aquestes tres plataformes, la Coordinadora estarà més present entre la societat i serà més fàcil que la tasca que desenvolupin arribi a la família esportiva santcugatenca.