L'esport santcugatenc celebra l'arribada de Cugat tv

Esport Municipal

Publicat el 3/nov/09 per Ramon Salmurri / Mireia Puente

Les entitats esportives de la ciutat donen la benvinguda a Cugat tv, en l'acte de presentació de la nova televisió on line de Sant Cugat del grup de comunicació multimedia Cugat.cat. Els clubs remarquen la necessitat i utilitat d'una televisió a través d'internet, i també del seu canal temàtic d'esports.

La societat esportiva santcugatenca ha estat present a la inauguració de Cugat tv, que ha tingut lloc a EsadeCreapolis. Una àmplia representació local encapçalada pel president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, que ha volgut celebrar l'arribada de Cugat tv i sobretot el seu nou canal temàtic d'esports.

En parlen el mateix Bassó, el president de la Unió Esportiva Sant Cugat, Xavier Salvat, i el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez.

Ignasi Bassó / Xavier Salvat / Miquel Martínez

Per a l'esport local, Cugat tv és una meravella. / És fantàstica, i em sorprèn moltíssim la qualitat periodística i tècnica de Cugat tv. / És una eina que arrelarà a la nostra ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








En l'actualitat, el canal d'esports de Cugat tv disposa de 3 programes: Vermells-i-Negres, Clubs de Casa i Grans Esdeveniments.