Practiquen bàsquet


  • Comparteix:

Un total de 61 nens i nenes participen en la 2ª Jornada Multiesport dedicada en aquesta ocasió al bàsquet. Una jornada que serveix perquè els nens coneguin una mica més aquest esport i practiquin tot allò que han aprés a les seves escoles.

Si en la 1ª jornada el protagonista del Multiesport va ser el voleibol, en aquesta ocasió l'OMET ha organitzat, amb la col·laboració de la UESC, una jornada dedicada al bàsquet. Una seixantena de nens de segon de primària procedents de diferents escoles de Sant Cugat, han aprés els fonaments del bàsquet, com son la passada, la recepció o el llençament, amb una sèrie de circuits pensats per posar en pràctica aquestes habilitats. A més, els tècnics de l'OMET han volgut potenciar el factor de col·lectivitat d'aquest esport, amb una sèrie de jocs socialitzadors, molt importants per als nens de 7 anys.

Uns dels tècnics de l'OMET, Jesús Valverde, comenta en que consisteixen les jornades de Multiesport .

Jesús Valverde

Aquest any proven tots els esports per decantar-se per un l'any vinent. La tercera jornada de Multiesport serà el 14 de febrer, i l'esport a practicar serà l'handbol.


Fetes ja les jornades de voleibol i bàsquet, ara queda l'handbol, la rítmica i el futbol sala.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.