Martos veu igualades les eleccions a la presidència de la Federació Catalana

Bochaca i Martos, els candidats

Ciclisme

Publicat el 16/des/11 per Axel Camarasa

El santcugatenc Ramon Martos reconeix a Cugat.cat que té bones sensacions de cara a les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Ciclisme d'aquest dissabte. Martos ha explicat que han fet molta feina durant els sis dies de campanya i han retallat distàncies amb l'altre candidat, Josep Bochaca.

El 500 clubs federats escolliran aquest dissabte a la tarda el nou president de la Federació Catalana de Ciclisme. El candidat santcugatenc, Ramon Martos, partia amb un cert desavantatge respecte el seu rival, ja que Josep Bochaca formava part de l'anterior junta directiva i, per tant, coneix de primera mà tota l'estructura i té més contactes entre els clubs catalans. Martos reconeix que, tot i el complicat inici de campanya, la seva candidatura ha retallat les distàcnies amb el seu adversari i que, ara per ara, la comptesa electoral està igualada.

Ramon Martos

Jo crec que en aquests moments estem amb un 50% de possibilitats per a cada candidat. La nostra impressió és que estem guanyant terreny.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





En aquest sentit, Martos ha explicat que han treballat molt per explicar el seu programa als clubs en sis dies, però que el resultat es veurà aquest dissabte.

Ramon Martos

Hem treballat molt en un període molt curt. L'esforç tindrà el seu resultat el dia 17.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Les eleccions se celebran aquest dissabte de cinc a a nou de la tarda a la seu de la Federació.