Robledo (UCSC): 'L'actitud de l'Ajuntament cap a la Unió Ciclista és freda'


  • Comparteix:

El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo.

El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo.

El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, ha afirmat ser pessimista davant la petició, feta a l'Ajuntament, d'un circuit a les pistes de la Guinardera i d'un nou local com a seu de l'entitat. Robledo ha fet aquestes declaracions després que la Unió Ciclista es reunís amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor d'Esports, Xavier Tizón.

Les demandes de la Unió Ciclista són dues. Per una banda, un circuit ciclista a les noves instal·lacions de la Guinardera. El president de l'entitat santcugatenca ha destacat la necessitat d'aquesta infraestructura per poder fer front a l'Escola de Ciclisme per a Joves, ja que els nens no poden anar per circuit obert. La solució s'ha trobat al parc Ramon Barnils, on es durà a terme l'aprenentatge dels més petits. Malgrat ser una solució provisional per a la Unió Ciclista, Robledo no creu que es pugui trobar una alternativa amb facilitat.

Rafa Robledo

Som pessimistes amb aquest tema, el resultat de la reunió és pràcticament zero


L'altra demanda de Robledo passa per un nou local on ubicar la seu de l'entitat. El màxim representant de la Unió Ciclista explica quines van ser les converses amb l'Ajuntament respecte aquesta qüestió.

Rafa Robledo

Vaig plantejar pagar una quota mensual, però em van ratificar que havia de pagar a preu de mercat




Per tot plegat, la junta de la Unió Ciclista ha convocat una reunió extraordinària aquest dijous per considerar un canvi d'estratègia a fi de trobar altres opcions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.