Xavi Tondo omple el recinte de la Unió Ciclista Sant Cugat

Xavi Tondo i Rafa Robledo, durant la xerrada

Ciclisme

Publicat el 30/gen/10 per Axel Camarasa

El ciclista professional Xavi Tondo ofereix una xerrada a tots els aficionats d'aquest esport i explica les seves experiències com a ciclista professional. L'acte, organitzat per la Unió Ciclista Sant Cugat, aplega una trentena de persones.

Joves i grans s'han arribat al despatxos del Pav-2 de la Rambla del Celler per assistir a la xerrada del ciclista del Cervélo Test Team, Xavi Tondo. L'acte, organitzat per la Unió Ciclista Sant Cugat, ha aplegat una trentena de persones. El número dos de Carlos Sastre ha compartit amb els aficionats al ciclisme les seves experiències com a corredor professional. Els assistents han pogut satisfer la seva curiositat i preguntar-li allò que volien. Els avenços tecnològics, així com l'alimentació, la preparació física i el dopatge han estat els temes més tractats.

El ciclista ha portat la seva bicicleta per tal que els presents poguessin observar de primera mà com és la seva eina de treball. Xavi Tondo creu que iniciatives com aquesta són molt positives per al ciclisme i l'esport en general.

Xavi Tondo

Hi ha molts aficionants al ciclisme i per això és bo que existeixin iniciatives com aquesta, quen ens permetin trobar-nos i compartir un cap de setmana.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Al finalitzar la xerrada, tant els assistents com el propi esportista han anat junts a sopar. Demà al matí (8:30h) hi ha prevista una pedalada per a tots els socis del club.