La UCSC ofereix un curs de ciclisme per adults

Imatge d'arxiu d'una activitat de la UCSC

Ciclisme

Publicat el 15/gen/10 per Pablo Vazquez

Avui comença el curs d'iniciació al ciclisme per adults que organitza la Unió Ciclista de Sant Cugat (UCSC). El curs combinarà classes teòriques sobre seguretat i mecànica amb passejades pels carrils bici de Sant Cugat i les vies verdes de Collserola. El director de l'UCSC, Rafa Robledo, avança que, si la iniciativa qualla, derivarà en un grup de cicloturisme urbà.

El curs arrenca avui a dos quarts de vuit de la tarda (19:30h) a la sala d'actes del PAV-2 de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler i continuarà durant els dies 16, 22, 23 i 30 de gener i el 6 de febrer. En la jornada d'avui i la del divendres vinent és duran a terme les classes teòriques, que se centraran en la seguretat, la mecànica i el manteniment bàsic de les bicicletes. Els quatre dissabtes restants, inclòs el dia de demà, estan destinats a les lliçons pràctiques i a les passejades que es faran pels carrils bici de Sant Cugat. També s'ha volgut donar especial protagonisme al cicloturisme, una pràctica que els participants podran gaudir per les vies verdes de Collserola i seguint una ruta turística per la ciutat en bicicleta.

El director de l'UCSC, Rafa Robledo, ha explicat que l'objectiu d'aquest curs és apropar el ciclisme i la UCSC als ciutadans. Robledo avança també que té la intenció de crear un grup de cicloturisme urbà.

Rafa Robledo

Si això qualla intentarem que derivi a un grup de cicloturisme urbà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Les inscripcions es poden fer a les oficines de la Unió Ciclista de Sant Cugat, situades a la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler.