Tres escapats lideren el pas del Tour per Sant Cugat

Molt públic veient el pas del Tour per Sant Cugat

Ciclisme

Publicat el 10/jul/09 per Joan Garcia

El ciclista francès Brice Feillu de l'equip Agritubel ha guanyat l'etapa del Tour de França que ha passat aquest divendres per Sant Cugat amb arribada a Arcalís, Andorra. Durant el recorregut, Egoi Martínez, Cristophe Riblon i José Iván Gutiérrez han entrat a la nostra ciutat liderant el pas del Tour per la nostra ciutat. Mira aquest vídeo a Cugat tv

Els ciclistes han arribat puntualment a Sant Cugat després de coronar la Rabassada, creuar per l'avinguda de Gràcia, la plaça dels Quatre Cantons, Avinguda Rius i Taulet en direcció cap a Rubí. Egoi Martínez, Cristophe Riblon i José Iván Gutiérrez s'han escapat i han començat aquesta aventura en solitari amb vint segons d'avantatge sobre el segon grup i cinquanta sobre el gruix de la cursa. El públic santcugatenc ha animat els ciclistes en un dia històric per a la nostra ciutat. El regidor d'Esports, Xavier Amador, analitza l'esdeveniment.

Xavier Amador

Els clubs s'han implicat molt col·laborant amb el pas del Tour per Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









L'arribada ha estat Arcalís, Andorra, però abans els ciclistes han hagut de superar cinc ports. El més destacat ha estat al port de Coll de Serra Seca, de primera categoria.