Més de 20 mil km als seus pedals!

La UCSC, segona de Catalunya per 2n any consecutiu

Ciclisme

Publicat el 25/nov/08 per Laia Tudel

La Unió Ciclista de Sant Cugat rep el premi de la Federació Catalana per la segona posició al campionat de Catalunya de marxes llargues. L'entitat santcugatenca, amb 20 mil kilòmetres acumulats, supera altres clubs com el Badalona i l'Hospitalet amb més nombre de corredors.

El ciclisme santcugatenc està d'enhorabona. Per segon any consecutiu la UCSC s'ha proclamat segona en el Campionat de Catalunya de marxes llargues. Els santcugatencs han sumat 20 mil kilòmetres de curses durant tota la temporada.

Dissabte, en un acte a Monistrol de Montserrat, el club santcugatenc va rebre el premi de la Federació Catalana com a reconeixement per aquesta segona posició. La Unió Ciclista ha superat clubs que gairebé els doblen en nombre de membres, com són el Badalona o l'Hospitalet. És per això que el president de l'entitat santcugatenca, Josep Maria Blasco, valora aquesta segona posició com a una gran gesta.

Josep Maria Blasco

És molt important per nosaltres haver superat clubs com el Badalona o l'Hospitalet

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La UCSC, amb un grup d'uns 12 ciclistes, s'ha quedat a 3 mil kilòmetres del primer classificat, la Unió Ciclista Sant Andreu que compta amb més de 150 ciclistes.