11 anys pedalant

Ciclisme

Publicat el 29/jun/08 per Dani Velazquez

Prop de 270 participants han gauidt de l'onzena pedalada de BTT organitzada per l'OMET i la Unió Ciclista Sant Cugat. L'organització destaca l'entorn del Parc de Collserola com a emplaçament perfecte per gaudir del ciclisme.

El Parc de la Pollancreda ha estat el punt de sortida dels 270 ciclistes que han disputat l'onzena edició de la pedalada BTT a Sant Cugat.

Els participants tenien dues opcions de recorregut. La primera amb un total de 9 quilòmetres i un punt màxim de 180 metres d'alçada dirigida a les famílies i als més petits. L'altre traçat més dur i amb pujades més pronunciades, constava d'un punt màxim de 440 metres d'alçada i una llargada de 22 quilòmetres destinat a ciclistes més experimentats.

Tot i que el nombre de participants ha baixat respecte a d'altres edicions, des de l'organització estan contents per la fidelitat dels ciclistes que repeteixen any rere any. L'OMET i la Unió Ciclista Sant Cugat han organitzat una nova edició d'aquesta activitat tan popular a la nostra ciutat.