500 seria una xifra màgica

Presentació de la 5a marxa de la cicloturista transcollserola

Ciclisme

Publicat el 30/mai/08 per Joan Garcia

La cinquena edició de la Marxa Cicloturista Transcollserola arriba aquest diumenge sota l'organització de la Unió Ciclista Sant Cugat. El club santcugatenc vol arribar als 500 participants i la prova és puntuable pel Campionat de Catalunya de Llarga distància. .

La sortida i arribada de la cinquena edició de la Marxa Cicloturista Transcollserola canvia respecte l'anterior edició i serà des del pàrquing de Josefina Mascareñas. A les vuit del matí d'aquest diumenge es donarà el tret de sortida tan pels ciclistes de la marxa llarga amb 92 quilòmetres per endavant i la llarga de 143. Escoltem el vicepresident de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafael Robledo.

Rafael Robledo

Aquesta marxa està molt consolidada en el panorama català

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Amador, destaca l'esforç que suposa organitzar un acte d'aquestes característiques.

Xavier Amador

S'ha de destacar el treball que fa la Unió Ciclista Sant Cugat en aquesta Marxa

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La competició té un pressupost de 8.000€ i compta amb el suport de Grup Sisquella com a patrocinador. La Unió Ciclista espera arribar als 500 participants. Les inscripcions es poden formalitzar a través de www.area3esports.net/transcollserola2008. El preu pels federats és de 23 € i pels no federats de 33. Fins al moment s'han inscrit 200 ciclistes.