Recasens, fora del Mundial


  • Comparteix:

El ciclista santcugatenc Eduard Recasens ha quedat fora de la llista definitiva del seleccionador Frank Plà pel Mundial de ciclocròs de Treviso. Recasens, que ha mantingut opcions fins a l'últim instant, ha perdut la plaça a mans del júnior Josep Nadal.

Eduard Recasens tenia marcat al calendari el proper cap de setmana com el que havia d'acudir al Mundial d'Itàlia de ciclocròs. A última hora, però, ha sabut que té via lliure per buscar-se altres activitats. I és que el seleccionador espanyol Frank Plà ha decidit finalment no comptar amb el santcugatenc. Plà, que ja l'havia deixat fora de la primera llista de 10 corredors, tampoc l'ha inclòs a la llista definitiva. La pugna estava entre Recasens, corredor sub-23, i el júnior Josep Nadal, que després d'acabar segon i millor espanyol de la seva categoria a la prova d'Ispaster ha convençut el seleccionador. L'altre factor clau pot haver estat la mala actuació del santcugatenc al Pais Basc, on ha quedat dissetè, la pitjor cursa de l'any. Recasens ha explicat a Cugat.cat les sensacions després de conèixer que no anirà a Itàlia.


Eduard Recasens

La cursa era difícil i sabia que tindria pressió. A més vaig tenir molt mal d'esquena. L'any vinent ho tornaré a provar




Així doncs, Eduard Recasens es queda sense opcions de participar en el que hagués estat el seu segon Mundial, ja que recordem que ara fa un any, quan era juvenil, va acudir al Mundial de Bèlgica.
Amb la cursa d'Ispaster Recasens tanca la temporada de ciclocròs. Ara, es prendrà una setmana de descans i començarà a preparar la temporada de bicicleta de muntanya (BTT) que s'inicia el 17 de febrer vinent a Banyoles amb la primera prova de la Copa Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.