Recasens busca podi a l'estatal de Burgos

Ciclisme

Publicat el 12/gen/08 per Laia Tudel

Eduard Recasens disputa avui el Campionat d'Espanya de ciclocròs a Burgos. El ciclista santcugatenc busca una bona posició que l'apropi a la classificació per disputar el mundial de l'especialitat.

El ciclista santcugatenc disputa el campionat d'Espanya de ciclocròs amb un ull posat a la futura llista de mundialistes de la Federació Espanyola de ciclisme. Tot i haver finalitzat tercer a la Copa d'Espanya, Eduard Recasens no té assegurada una plaça al Mundial que es disputarà a Itàlia a finals de gener.
Les cinc places pel mundial amb què comptava en un principi la federació s'han vist reduïdes a dues per motius econòmics. És per això que Recasens necessita, més que mai, fer un bon paper al Campionat d'Espanya de Burgos i no despenjar-se de les primeres posicions de la classificació general.

Malgrat el mal d'esquena que pateix, Recasens espera fer una bona cursa.

Eduard Recasens

Espero que el mal d'esquena no m'impedeixi fer una bona cursa


El ciclista santcugatenc, que competeix en la categoria sub23, debutarà al Campionat d'Espanya aquesta tarda a dos quarts de cinc.

D'altra banda, la Federació Espanyola de ciclisme comunicarà la setmana vinent la llista de seleccionats per representar Espanya al Mundial de ciclocròs d'Itàlia de finals de gener.