Recasens, amb la mel a la boca

El ciclista santcugatenc Eduard Recasens (Foto:www.ciclismocatalan.info)

Ciclisme

Publicat el 8/gen/08 per Xavi Purcalla

El ciclista santcugatenc Eduard Recasens, tot i realitzar un bon paper a les dues proves disputades aquest cap de setmana, no sap si tindrà una plaça pel proper mundial de ciclocròs. La Federació Espanyola de Ciclisme comptava amb cinc places per disputar la prova però per motius econòmics només en té dues.

Eduard Recasens pot quedar-se amb la mel a la boca. En un principi, Espanya comptava amb cinc places per disputar el mundial de ciclocròs però, per falta de pressupost, tot sembla indicar que només podrà comptar amb dues. Recasens va acabar tercer en la classificació general de la Copa d'Espanya , posició que, a priori, li donava el bitllet per a disputar el mundial. De moment, s'ha iniciat una campanya de recollida de signatures perquè Espanya compti amb les cinc places que tenia assignades en un principi.

Pel que fa a les proves d'aquest cap de setmana, tot i les condicions adverses, molt de fang al circuit i un dolorós mal d'esquena, el ciclista santcugatenc ha fet un bon paper en les dues curses que ha disputat. Dissabte, a Cantàbria, a la setena prova puntuable per la Copa d'Espanya, Recasens va obtenir un tercer lloc en categoria sots 23. Diumenge, a Múxica, al País Basc, Recasens va acabar quart. Un cop disputades vuit curses, el santcugatenc ha acabat tercer en la classificació general.

Recasens es mostra content amb els resultat obtinguts en el primer any que competeix en aquesta categoria i espera fer un bon paper a la prova que disputarà dissabte que ve a Burgos.

Eduard Recasens

Estic molt motivat i espero fer un bon paper a la prova que es disputarà a Burgos dissabte que ve.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els propers dies sabrem si, finalment, Recasens té una plaça per disputar el Campionat del Món de ciclocròs.