Dues noves cites importants

Ciclisme

Publicat el 20/des/07 per Eric Jimenez

El ciclista santcugatenc Eduard Recasens disputa aquest cap de setmana dues noves cites de la Copa d'Espanya de ciclocròs. Recasens competeix a Cantàbria i al Pais Basc amb la intentenció de fer bons resultats que li donin opcions de disputar el mundial sub-23 del mes de gener.

Arriben cites importants per Eduard Recasens. El ciclista santcugatenc s'està jugant la participació al Mundial de ciclocròs que es disputa a finals del proper mes de gener. Per aquesta cita, el seleccionador Frank Plà ha de convocar dos corredors de categoria sub-23. Un serà el ciclista de Matadepera David Lozano que en les darreres competicions està demostrant un estat de forma excepcional. La segona plaça és la que ha de lluitar Recasens. Per això és important fer un bon paper a les cites d'aquest cap de setmana a Cantàbria i al Pais Basc. El santcugatenc espera com a mínim fer-ho tan be com a les darreres proves que ha disputat.


Eduard Recasens

Vull fer-ho com fins ara de cara al Mundial. Crec que puc estar davant

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i que aquestes proves són importants, la cita clau per saber si anirà o no al Mundial serà el Campionat d'Espanya de mitjans de gener.