La Unió Ciclista proposa xerrar sobre ciclisme

El periodista Carlos de Andrés, un dels conferenciants de divendres

Ciclisme

Publicat el 6/mar/08 per Eric Jimenez

La Unió Ciclista de Sant Cugat comença divendres un cicle de quatre conferències sobre diferents aspectes del ciclisme. El locutor de ciclisme de TVE Carlos de Andrés i l'ex-ciclista José Luis Laguía l'inauguren amb una xerrada sobre l'UCI Protour. Un altre ex-ciclista, Melcior Mauri, tancarà el cicle el dia 23 de març.

Aquest divendres 9 de març, a les vuit del vespre a la Casa de Cultura, el periodista de ciclisme de TVE Carlos de Andrés i l'ex-ciclista José Luis Laguía xerraran sobre I'UCI Protour. Serà la primera de les quatre conferències que, per aquest mes de març, ha muntat l'Unió Ciclista de Sant Cugat. Un cicle que continuarà dissabte, al mateix lloc i a la mateixa hora, amb la conferència de Joan Camps (Bicisport) sobre la mecànica de la bicicleta.
Un altre tema a tractar serà la relació entre medicina i ciclisme i es farà dissabte 17 de març amb la presència del Dr.Piero Galilea (CAR Sant Cugat) i el dietista Oscar Monteverde. El cicle es tancarà divendres 23 de març amb una xerrada a càrrec de Melcior Mauri sobre les tècniques d'entrenament en el ciclisme.