50 anys mereixen un bon àpat

Ciclisme

Publicat el 20/nov/07 per Xavi Purcalla

La Unió Ciclista Sant Cugat tanca les celebracions dels seu cinquantè aniversari amb un sopar. A l'acte van assistir-hi més d'un centenar de persones entre les quals destacaven l'alcalde, el regidor d'esports i el President de la Federació Catalana de Ciclisme.

L'entitat santcugatenca ha complert mig segle d'existència i aquest cap de setmana es va celebrar l'acte de cloenda d'aquest aniversari. La Masia de Sant Cugat va ser l'escenari del sopar, on van assistir prop de 120 persones. A la fi de l'àpat la Unió Ciclista va lliurar els Premis de reconeixement i col·laboradors i va entregar l'escut d'or als socis més veterans del club, entre els quals hi eren Josep Mª Pocorull, Josep Tobella, Francesc Tobella, Jordi Company, Ermenegildo Cardona, Francesc Llamas i Siscu Company.

Una de les personalitats que va assistir a l'acte és l'alcalde santcugatenc Lluis Recoder, escoltem les seves declaracions als micròfons de Ràdio Sant Cugat.

Lluis Recoder

M'ha semblat un magnífic final de les celebracions del cinquantè aniversari


Aquest és Alfons Molist, President de la Federació Catalana de Ciclisme.

Alfons Molist

La Unió Ciclista és un club ben constituït i amb una bona base


El proper 17 de desembre, la Unió Ciclista canvia de president, Josep Maria Blanco agafa el relleu de Ramon Martos al capdavant de l'entitat santcugatenca. Escoltem ara la opinió de Martos.

Ramon Martos

Estic molt content perquè el sopar ha estat un èxit de participació


Enhorabona doncs, a la Unió Ciclista Sant Cugat