Tres podis per la Unió Ciclista Sant Cugat a Banyoles

Ciclisme

Publicat el 6/set/06 per Joan Garcia

La Unió Ciclista Sant Cugat aconsegueix tres podis a la Triatló de Banyoles, la més antiga de Catalunya. L'equip femení va assolir la tercera plaça, Mari Pau Àlvarez va quedar segona a la categoria de veteranes i l'equip masculí tercer a la categoria sub 23. El conjunt local continua assolint èxits aquesta temporada i espera incrementar el nombre de triatletes per la nova temporada.

12 triatletes de la Unió Ciclista Sant Cugat van participar al triatló més antic de Catalunya, amb un recorregut de 1,5 km nedant, 40km de bicicleta i 10 Km corrent. En la prova van participar 356 atletes. El resultat va ser molt positiu ja que es van aconseguir, per primera vegada, tres podis per categories.
El coordinador de la Unió Ciclista Sant Cugat Joaquim Brunet, reconeix que esperaven aconseguir bons resultats, tot i que mai s'imaginaven que els hi sortiria tant bé.

Joaquim Brunet

Mai havíem aconseguit tres podis en totes les categories en una mateixa competició

La gran sopresa del club santcugatenc la van donar les noies que participaven per primera vegada en una triatló de distància olímpica. Els resultats no podien ser millors.L'equip femení format per Maria Segui, Olivia Passarell i Mari Pau Alvarez van assolir la tercera plaça per equips i la Mari Pau va quedar segona de la categoria Veteranes.

Era la primera vegada que les noies participaven en una Triatló de distància olímpica

En quant a l'equip masculí Andres Suarez va ser tercer en Sub23. El millor temps de l'equip el va fer Manel Monteys amb 2 hores 11minuts i 4 segons.
Ara el repte més important que els espera als triatletes santcugatencs és la Triatló de Barcelona del pròxim 8 d'Octubre.