Bon debut de Recasens en BTT

Ciclisme

Publicat el 19/feb/08 per Eric Jimenez

El ciclista santcugatenc Eduard Recasens aconsegueix la segona plaça en categoria sub-21 a la primera prova de la Copa Catalana de BTT. El santcugatenc, 24è en categoria absoluta, es mostra molt satisfet del resultat en una prova que pràcticament no ha pogut preparar.

Recasens ha superat l'infortuni que va fer que durant les dues darreres setmanes no s'hagi pogut muntar a la bicicleta. El santcugatenc va estar malalt i no va tenir temps de preparar la primera prova de la temporada en bicicleta de muntanya. Tot i això, a Banyoles, Recasens s'ha superat a sí mateix i ha realitzat una gran actuació, acabant segon en categoria sub-21 i 24è en categoria absoluta. Uns resultats per estar content.

Eduard Recasens

Ha anat molt bé. Her estat malalt i pel que he entrenat estic molt content

Your browser doesn’t support HTML5 audio

La propera cursa serà d'aquí a dues setmanes a Avilés (Astúries). Allà, el santcugatenc disputarà una prova de la copa "Superprestigio", una competició creada per una empresa catalana per rivalitzar amb l'Open d'Espanya. De fet, la prova de Copa Catalunya de Banyoles ja comptava per aquesta competició. Per tant, ara mateix, Recasens és segon classificat sub-21 de la "Superprestigio".