L'esport adaptat i el federat es donen la mà en el 3er Meeting unificat de bàsquet

Bàsquet

Publicat el 8/jul/18 per Pedro Miserachs

Un total de 13 equips han participat en la 3a edició del Meeting unificat de bàsquet en el pav 1 i 3 de la Rambla del Celler. Una trobada que ha servit per juntar a la pista a jugadors de bàsquet adaptat i federat, i per poder veure en acció, entre d'altres, quatre equips de la lliga Preferent de Discapacitats Psíquics, el Fedemar, el Grup Barna, el SESE i els Lluïsos de Gràcia.

El Meeting unificat de bàsquet està organitzat per la Fundació del Bàsquet Català, la Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), amb la colaboració de la UESC. A més dels equips de Preferent, han participat en la trobada un altre conjunt del Barna Màgics, un dels Lluïsos de Gràcia - ACIDH, un del SESE Spurs, dos del FBC Fènix, dos de la UESC-ASDI, un del Fedemar Mataró i el Capacitat Junts i Endavant.

La directora general de la Fundació del Bàsquet Català, Marisol Colet, destaca la trobada com un acte amb molt acceptació de tothom i que té continuïtat en el futur.

Marisol Colet

Una experiència on s'ha passen molt bé tant els jugadors de bàsquet adaptat, com federat. Mentre ho podem fer, ho farem sempre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més dels partits, també s'ha fet un concurs de triples i d'habilitats, i durant l'entrega de trofeus, s'ha premiat a la UESC-ASDI amb el guardó al fair play.