La UE Sant Cugat guanya a Sabadell i té el play-off d'ascens a tocar

Patrick Reyes ha tingut un paper destacat en tasques defensives

Bàsquet

Publicat el 8/abr/17 per Pedro Miserachs

La Unió Esportiva Sant Cugat guanya (45-68) a la pista del CN Sabadell a la jornada 24 del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs sumen un triomf vital per classificar-se per al play-off d'ascens i tenen una oportunitat històrica la següent jornada a la pista de l'Artés.

Els santcugatencs s'han endut tots els parcials i han anat de menys a més en un matx en què han brillat en tasques defensives i no tant en l'aspecte ofensiu. Així han ampliat a deu la ratxa de triomfs consecutius. Coneixedors de la qualitat en el llançament exterior d'homes com Roger Dam i Jonathan Ramírez, els de Cesc Senpau han vigilat de prop que no poguessin explotar aquesta faceta, amb un paper destacat del capità vermell-i-negre, Patrick Reyes.

A poc a poc, la UESC ha anat ampliant l'avantatge en cada període, per acabar guanyant de 23 punts i arribar amb tot de cara a les dues darreres jornades de la fase regular, en què té clares opcions de classificar-se per al play-off d'ascens. Necessiten un triomf en algun dels dos partits que falten. Fins i tot si perden a la pista del rival directe, l'Artés, per menys de 15 punts, tindrien la classificació a la butxaca.

El tècnic del la UESC, Cesc Senpau, creu que han d'anar a Artés fixant-se l'obligació de guanyar.

Cesc Senpau

Ens equivocarem si comencem a pensar en l'average d'Artés i el perdrem de molts punts. Hem de felicitar a aquests jugadors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El partit a la pista del CB Artés serà d'aquí a dues setmanes, ja que el cap de setmana vinent hi ha descans federatiu per les vacances de Setmana Santa.